Seleccionar página

Sóc la Núria Montoriol, dissenyadora gràfica, especialitzada en direcció d’art, mapping, motion graphics i disseny web.

Em vaig formar en disseny gràfic a l’Escola Massana (Escola Superior d’Art i Disseny de Barcelona) i especialitzar, posteriorment, en Direcció d’Art a l’Escola Bau (Centre Universitari de Disseny de Barcelona). He realitzat diversos seminaris d’il·lustració, cal·ligrafia i tipografia. He cursat estudis de videomapping i edició de vídeo, en aquests últims dos anys.

Amb més de 15 anys d’experiència en el sector, la meva carrera professional es centra en la direcció d’art, identitat corporativa i disseny web. Després de treballar en diversos estudis de disseny, al novembre de 2007 em vaig establir com a ‘freelance’ sota la marca Hakgraphics.

A finals de 2016 vaig fundar la cooperativa Comuco, juntament amb les meves col·legues, acord amb la defensa de l’economia solidària com a forma de construcció d’una societat més justa i igualitària.

Sóc amant de la tipografia, col·leccionista de vinils, compositora de música i vj, trobo la felicitat escoltant bons grooves i modulant els sons dels sintetitzadors.

Núria Montoriol Llopart

MAPPING

Projeccions de vídeo sobre qualsevol superfície, convertint objectes comuns en escenaris dinàmics, generant una immersió, reemplaçant la superfície on es projecte per la d’una nova realitat.

Vídeo

Realització de projectes audiovisuals. Des de la gravació, fins a la realització d’animacions (mothion graphics), producció musical i edició final.

Disseny d'identitat

Disseny d’identitat corporativa i de marca, estudi i posicionament de mercat, arquitectura de la marca i estratègies de comunicació.

Direcció d'art

Creació, conceptualització i disseny de campanyes publicitàries. Gestió dels mitjans per crear unes òptimes campanyes. Des del disseny fins a la producció final dels elements a desenvolupar.

Projectes web

Desenvolupament de projectes web personalitzades. Anàlisis de les necessitats del projecte, realització del disseny i la programació final, d’acord amb les últimes normatives web.

Tens un projecte?

Explica-me’l i comencem a treballar!