Seleccionar página

Sóc la Núria Montoriol, dissenyadora gràfica, especialitzada en direcció d’art, disseny gràfic, mapping, motion graphics i web.

Em vaig formar en disseny gràfic a l’Escola Massana (Escola Superior d’Art i Disseny de Barcelona) i especialitzar, posteriorment, en Direcció d’Art a l’Escola Bau (Centre Universitari de Disseny de Barcelona). He realitzat diversos seminaris d’il·lustració, cal·ligrafia i tipografia.

Amb més de 15 anys d’experiència en el sector, la meva carrera professional es centra en la direcció d’art, identitat corporativa i disseny web. Després de treballar en diversos estudis de disseny, al novembre de 2007 em vaig establir com a ‘freelance’ sota la marca Hakgraphics.

A finals de 2016 vaig fundar la cooperativa Comuco, juntament amb les meves col·legues, acord amb la defensa de l’economia solidària com a forma de construcció d’una societat més justa i igualitària.

MAPPING

Desenvolupament de projectes de mapping. Tècnica de projecció de vídeo i animacions, objectes virtuals de dues o tres dimensions, sobre qualsevol tipus de superfície. 

Vídeo

Realització de projectes audiovisuals. Des de la gravació, fins a la realització d’animacions (mothion graphics), producció musical i edició final.

Disseny d'identitat

Disseny d’identitat corporativa i de marca, estudi i posicionament de mercat, arquitectura de la marca i estratègies de comunicació.

Direcció d'art

Creació, conceptualització i disseny de campanyes publicitàries. Gestió dels mitjans per crear unes òptimes campanyes. Des del disseny fins a la producció final dels elements a desenvolupar.

Projectes web

Desenvolupament de projectes web personalitzades. Anàlisis de les necessitats del projecte, realització del disseny i la programació final, d’acord amb les últimes normatives web.

Tens un projecte?

Explica-me’l i comencem a treballar!